Over mij

Ik ben een trotse 50-plusser 😎. Opgegroeid in Duitsland (21 jaar), naar Zuid-Afrika verhuisd (8 jaar) en in 1999 in Nederland komen wonen. Gewoon een wereldreiziger dus😂.

Ik heb een wonderbaarlijk gezin (en wie zegt dat nu niet van zijn gezin🥰), ik ben beveiliger (in hart en nieren), vitaliteitscoach (KBVitaal) en beauty consulente.

In al deze functies is het toch echt van belang dat ik goed voor mijzelf en vooral voor mijn huid zorg. Nu is dit in het verleden nogal een probleem geweest en daar heb ik nu (gelukkig) een oplossing voor gevonden dat voor mij werkt.

In mijn gehele jeugd en vooral in mijn twintiger jaren heb ik veel last gehad van een onprettige lichaamsgeur, dit heeft mij vervolgd tot aan mijn veertigste. Er zijn momenten geweest dat ik er minder last van had en dan kwam het weer. Ik heb veel producten geprobeerd en als ik er dan uiteindelijk blij mee was dan kon ik ze (weer eens) nergens in de schappen vinden en moest ik weer iets anders gaan zoeken.

Ja, vroeger hadden we nog niet uitgebreid internet🤐, maar ja ook met het internet moet je nog steeds wachten (soms wel weken) op de producten. Naar mate de jaren (en dus het uitproberen van producten) ben ik er achter gekomen dat producten die op natuurlijke basis zijn, voor mij veel beter werkten. Ik moest dus gaan kijken (zoeken) naar producten die op natuurlijke basis werden gemaakt. En toch had ik soms nog problemen met de producten door bepaalde toevoegingen. Het moest dus anders😥.

Eind 2015 ben ik producten van Forever Living Products (FLP) gaan proberen. Deze producten zijn op basis van Aloë Vera. Nu was Aloë Vera al bekend bij mij en heb ik veel producten met de uitspraak “met Aloë Vera” al gebruikt gehad, maar écht laten we eerlijk blijven de producten met de opschrift “met Aloë Vera” waren gebaseerd op water en niet op Aloë Vera. Toen ik de producten van FLP ging gebruiken, ging er een andere wereld voor mij open. Ik werd er super blij (verliefd🥰) van. Nog veel beter dan dat mijn lichaam reageerde er heel erg positief op met deze producten. Mijn lichaamsgeur is zo goed als niet aanwezig meer (ja, oké als ik gesport heb wel, maar dan is de douche een goede optie😄 en uiteraard ook hier Aloë Vera (douchegel, shampoo en conditioner) 🥰gebruiken).

Thuis ben ik inmiddels het Aloë Vera vrouwtje 😂 geworden, als er maar iets is dan is er wel een manier om Aloë Vera in te zetten. Je kunt er gek van worden, en dat mag 😎, maar ik heb voor alles wel iets wat gebaseerd is op een Aloë Vera product.

Wat heeft het mij gebracht om met pure Aloë Vera te werken?

Het heeft mijn lichaam het uitzien gegeven dat ik wil uitstralen, mijn lichaamsgeur is nu aangenaam en ik kan mij gewoon laten zien. Mijn huid ziet er super goed (dat vindt ik😊) uit en ik heb geen last meer van jeuk of rode plekken omdat ik ergens niet tegen kan. Het is gewoon puur natuur. Voor mij is het een win, win, win situatie geworden.

Mijn motto is “Een dag niet gelachen, is een dag niet geleefd”, dit sluit ook mooi aan bij de slogan van FLP “If it doesn’t make you SMILE, change it”.

Probeer het gewoon en heb je vragen of je wil meer te weten komen dan laat het mij weten.