Herken jij dit?

Je staat in de winkel en je ziet een product waarop staat “met Aloë Vera”. Je weet dat Aloë Vera over heel veel goede eigenschappen beschikt, en omdat er “met Aloë Vera” op staat ga jij ervan uit dat deze eigenschappen ook in de producten aanwezig zijn die jij koopt. Dit is heel logisch en zo denken de meesten (ook ik heb dat gedaan😇).

Je gelooft wat de fabrikant op het label schrijft, toch😎?

Je kijkt op het label (ingrediëntenlijst) en ja daar staat het “Aloë Vera”, ergens op plaats 6 t/m 9, dus dan zal het wel de eigenschappen hebben. Daar ga jij toch vanuit?

In Nederland (dit is zelfs wereldwijd verplicht) is het zo dat een label heel gemakkelijk te lezen is. De ingrediënten worden op aflopende volgorde opgeschreven. Dit houdt in dat het eerste ingrediënt wat er op het label staat ook het meeste is vertegenwoordigd in het product en dan lopen de percentages (of grammen) af. Dus als Aloë Vera ergens op plaats 6 t/m 9 staat dan kunnen de eigenschappen (en ja de fabrikant beweert dit ook niet🤐), die men kent, niet volledig aanwezig zijn. Veelal komt het zelfs nog voor dat het in een gedroogde vorm aanwezig is.

Ik kan je heel veel vertellen over Aloë Vera, maar je moet het echter zelf ervaren. Jouw ervaring is anders als die van mij of een ander en daar gaat het om. Het gaat om JOUW ervaring met de producten. Wees gewaarschuwd 😇, Aloë Vera kent vele toepassingen, ik ben er nog niet uit welke toepassing het niet kent🥰.

Wil jij hierover meer weten vul dan het aanvraag formulier in.