Jij hebt de producten geprobeerd en ze zijn goed bij jou in de smaak gevallen. Je hebt de producten voorgesteld aan anderen (familie, vrienden en/of kennissen).

Wist je dat je ook een affiliate kunt worden bij FLP? Uiteraard zal ik jou begeleider worden🥰.

Jij bent al op de goede weg om dit te zijn, omdat jij met de mond-op-mond reclame al producten hebt doorgegeven. Je moet het zien als volgt:

Je gaat naar een goed restaurant en je bent er zo blij mee dat je het doorverteld aan iedereen die het maar weten wil. De restaurant eigenaar zal hier heel erg blij mee zijn, maar wat krijg jij ervoor? Juist ja, helemaal NIETS. Een dank je wel van de mensen die er naar toe gegaan zijn omdat jij het zo geweldig vond en zij dit kunnen beamen, maar daar blijft het dan ook bij.

Door de producten aan te bevelen aan anderen kun jij er zelf ook nog aan verdienen, hoe geweldig zou dit voor je zijn?

Wat houdt een affiliate nu in als je met FLP samenwerkt?

Om affiliate te worden kun je een pakket van € 430,00 (ex btw) kopen of je koopt producten voor € 500,00 in twee aaneengesloten maanden. Je krijgt promotie materiaal (t.w.v. € 70,00) en een eigen webshop (waar jouw klanten dan kunnen kopen). Je hoeft geen producten op te slaan thuis (dus geen extra ruimte nodig), ook wel dropshipping genoemd, want het wordt direct vanuit het magazijn naar de klant gestuurd, tenzij jij dit anders wil.

Zijn er maandelijkse verplichtingen?

Nee, die zijn er niet. Je start met de positie assistent supervisor en dat geeft je gelijk een 30% korting op alle producten na de eerste inkoop voor affiliate. Eenmaal een positie behaald blijf je die (de rest van jouw carrière bij FLP) behouden.

Voor meer informatie en hoe dit allemaal in zijn werking gaat vul het aanvraag formulier in, ik zal binnen 5 werkdagen contact met je opnemen.